Grafisk formgivning - ST Reklam & Tryck

GRAFISK FORMGIVNING

Helhet är ett viktigt ledord i din marknadsföring. Vi hjälper dig med grafisk formgivning så att alla dina trycksaker och image håller samma linje. Snyggt och proffsigt! Detta ger dig ett starkt budskap och skapar igenkänning hos dina kunder och det är grundläggande för att förstärka ditt varumärke. Vi startar på ett vitt blad och tar fram färger, typsnitt och former för att skapa ett snyggt resultat, oavsett om det gäller trycksaker eller digital marknadsföring

Om ditt företag eller förening redan har en tydlig grafisk profil så följer vi givetvis de riktlinjer ni önskar när vi producerar era trycksaker.

Har ni däremot ingen aning om hur ni vill att det ska se ut så hjälper vi gärna till! Vi tänker på färg, form och typsnitt och skapar ett färdig produkt som du kan vara stolt över! Här kan du läsa mer om vad en grafisk profil är och hur vi kan hjälpas dig.

Grafisk formgivning innehåller alltså allt som oftast en logga, färger, typsnitt och gärna även bilder. Bilder lyfter ditt budskap från texten och lockar din kunds intresse.

Helt enkelt det där lilla extra som gör din produkt intressant och skapar läsvärde!