VEPOR

Vepor är en enklare variant av rollup som är printad på samma vävmaterial men utan kasett och monteringslist. Den passar bra för uppsättning på väggen, i skyltfönster eller exempelvis från vajrar i taket. Standardmåtten på en vepa är 85×200 cm men de kan göras längre om behovet finns.

Man kan även säga att en vepa är en sorts banderoll men i tyg istället för banderollväv. Det tunna materialet gör vepan väldigt lätt och därmed lättmonterad. Det räcker med småspik eller häftstift om du tänker sätta den på en vägg, eller så kan du vira vepan runt en pinne och hänga upp den i vajrar i taket.

Vi kan även hjälpa till med en vepa i större format, en så kallad backdrop. En backdrop är en stor duk som används som bakgrund vid scenframträdanden eller vid evenemang där fotografering sker.

Hur din vepa ska se ut beror på vilket användningsområde den har. Vid event kanske man vill lyfta fram loggor från sponsorer eller så har man ett erbjudande som man vill annonsera ut i butikens skyltfönster. Vi hjälper dig med layouten så att vepan blir som du tänkt dig!

Är du osäker på vilket format som passar dig? Tveka inte att höra av dig till oss.