Trycksaker i stort och smått

TRYCKSAKER

Trycksaker är steget till att ta din layout och grafiska formgivning till ett fysiskt format. Det kan vara broschyrer, visitkort, affischer eller det du kan tänkas behöva för att marknadsföra dig. Eftersom vi har lång erfarenhet i branschen så vet vi vilka trycksaker som passar dina behov.

Vi trycker alla trycksaker digitalt eller offset i både stora och små volymer. Formatet på dina produkt styrs utifrån innehållet du vill ha med samt vilket intryck du vill skapa. Kanske en traditionell broschyr med fyrkantsrygg passar när du vill marknadsföra ditt nya företag? Eller en enklare flyers med 2-fals är bättre när du vill ha något lätt, men ändå med något extra? När det gäller val av tryckpapper så finns en mängd olika strukturer och gramtjocklekar att välja mellan.

Vid val av papper kan vi erbjuda matt, silk och glosstruktur av så kallat “huspapper” som alltid finns i lager. Vi vet att denna typ av papper funkar bra till de flesta trycksaker. Även om du vill ha ett speciellt papper men du bara kan beskriva hur det ska se ut och kännas så försöker vi alltid hitta det alternativ som passar din trycksak.

Digitala lösningar i all ära, men det finns inte mycket som slår känslan av att hålla en riktig trycksak i sina händer. Kunna bläddra fram och tillbaka i lugn och ro, och känna strukturen i papperet. Kanske även spara inför framtida läsare, vem vet?

Kort sagt, vi älskar trycksaker och vill gärna hjälpa dig med dina!

Oavsett ändamål och upplaga så trycker vi både i stort och litet format.

Trycksaker i Umeå med omnejd

Vi levererar trycksaker i Umeå och resten av vårt avlånga land med glädje. Det kan vara allt från broschyrer och smidiga flyers och foldrar till större magasin och trycksaker med mer avancerad efterbehandling. Vi har koll på trycksaker och vet vad du behöver! Du kan känna dig helt trygg med att du får en snygg och användbar produkt när du beställer trycksaker hos oss. Produktionen av trycksaker sker i våra lokaler i Storuman, men vi erbjuder gratis frakt till Umeå med omnejd då vi ofta befinner oss i vår Umeå-filial.

Broschyrer tryckta ett stenkast ifrån Umeå

Vi har en filial i Umeå och kan därmed träffa dig som kund på plats, samt smidigt leverera era trycksaker från vårt huvudkontor i Storuman. Vi hjälper med glädje både stora och små företag, i Umeå och resten av Sverige, med producering av era broschyrer och annat marknadsföringsmaterial. Vi hjälper er att ta fram ett snyggt material med proffsig design och trycker det färdiga resultatet. Vår ambition är att leverera heltäckande tjänst av hög kvalitet.

Våra flyers som görs ett stenkast ifrån Umeå

Du kan beställa dina flyers via vår filial i Umeå, vår webshop på hemsidan eller direkt från vårt huvudkontor i Storuman. Vi producerar inte bara era trycksaker, vi hjälper också till med snygg och proffsig design.