Beställ dekaler och skyltar - ST Reklam & Tryck

DEKALER

Dekaler, etiketter, stickers, klistermärken. Kärt barn har många namn, men alla har dom en sak gemensamt. Marknadsföring i sin allra enklaste form. Dekaler är lätt att snabbt klistra fast på valfri yta, och vips har du satt ditt märke på jorden. Marknadsför dig med dekaler om du vill synas på ett användbart sätt, både stort och smått. Hos oss kan du göra dekaler i alla möjliga format och storlekar, enligt en logga eller eget tryck. Gör roliga dekaler till hemmet, informativa dekaler till företaget eller mindre dekaler (stickers) för att dela ut till kunder.

Våra dekaler

Vi har kapaciteten för att ordna allt från utskurna dekaler till stora skyltar i plåt. Här är det endast din fantasi som sätter gränser! Våra dekaler printas på en mängd olika material beroende på ditt användningsområde, allt från papper till vinyl. Vill du ha en dekal som ska hålla för utomhusbruk och alla väder kör vi din dekal i uv-tålig vinyl. Behöver du en dekal som endast ska sitta inomhus kan en dekal i papper vara ett bättre alternativ. Naturligtvis kan vi erbjuda dekaler i alla former både stora och små, utskurna dekaler eller dekaler med bakgrund.

Heltäckande tjänst för dekaler och skyltar

Behöver du hjälp att fästa dina dekaler på ex. bilen så hjälper vi dig med detta (inom närområdet).

Vilket material som är mest lämpligt kan du överlåta till oss, vi har koll på vad som passar bäst!

Dekaler och skyltar

Skyltar och dekaler är ett ypperligt marknadsföringsmaterial när du vill synas både stort och smått. Genom att fästa dekaler på dina bilar, skyltfönster, butiksfasader eller varför inte även golvet, så syns du och marknadsför dig själv. Lyssna till talesättet som säger: ”syns du så finns du”, vilket är helt korrekt. Genom att du syns och marknadsför dig själv uppmärksammar du även andra på att du finns. Vare sig du behöver dekaler till bilen, skylt till fasaden, en stor banderoll för ett event eller en rollup till mässan så kan du fixa detta hos oss! Våra dekaler är lätta att fästa även i större format och vi har material som passar de flesta underlag. Observera att vissa större skyltar och dekaler kan behöva produceras i flera delar, helt enkelt för att underlätta både frakt och montering.

Dekaler finns att köpa i litet format, samlade på ark, utskurna eller med bakgrund. Eller större, mer vädertåliga dekaler för skyltar eller fordon. Om din dekal ska sitta ute en längre tid så rekommenderar vi laminerade dekaler som inte bleks av solljus. Alla skyltar vi gör produceras efter förfrågan, därför är det bra om du har måtten redo vid din beställning. Fundera ut hur stor skylt du vill ha och var den ska sitta. Behöver du köpa till någon form av anordning för att få upp skylten eller kan du fästa den på annat sätt?