Beställ dekaler och skyltar - ST Reklam & Tryck

DEKALER OCH SKYLTAR

Beställ dekaler och skyltar för att synliggöra verksamheten och lyssna till talesättet som säger: ”syns du så finns du”, vilket är helt korrekt. Genom att du syns och marknadsför dig själv uppmärksammar du även andra på att du finns. Vare sig du behöver dekaler till bilen, skylt till fasaden, en stor banderoll för ett event eller en rollup till mässan så kan du fixa detta hos oss!

Vi har kapaciteten för att ordna allt från utskurna dekaler till stora skyltar i plåt. Här är det endast din fantasi som sätter gränser!

Vissa större skyltar och dekaler kan behöva produceras i flera delar, helt enkelt för att underlätta både frakt och montering.

Dekaler finns att köpa i litet format, samlade på ark, utskurna eller med bakgrund. Eller större, mer vädertåliga dekaler för skyltar eller fordon. Om din dekal ska sitta ute en längre tid så rekommenderar vi laminerade dekaler som inte bleks av solljus. Alla skyltar vi gör produceras efter förfrågan, därför är det bra om du har måtten redo vid din beställning. Fundera ut hur stor skylt du vill ha och var den ska sitta. Behöver du köpa till någon form av anordning för att få upp skylten eller kan du fästa den på annat sätt?

Vilket material som är mest lämpligt kan du överlåta till oss, vi har koll på vad som passar bäst!