KÖPA LOGOTYP

En logotyp (logga) är ansiktet utåt. Det är den människor förknippar med dig och ditt företag eller förening och det är den du använder i din marknadsföring. Med andra ord en ganska viktig del! Färg, form och utförande ska vara väl genomtänkt för att du ska uppfattas på rätt sätt enligt de budskap du vill förmedla. När du vill köpa logotyp så hjälper vi dig att ordna detta, allt från tanke till en färdig logga. När allt är klart får du en vektoriserad logga i tre olika format; originalfärg, svart och inverterad vit. Din logotyp kan du sedan använda i allt ditt marknadsföringsmaterial, i både JÄTTESTORT och pyttelitet format.

När du ska köpa logotyp av oss kommer vi att fråga dig några grundläggande frågor. Vilken stil vill du förknippas med, modernt eller traditionellt? Vilka färger ser du när du tänker på din framtida logga och det viktigaste av allt: vad ska företaget heta?

Din vision är lika viktig som vårt grafiska arbete när det gäller tillverkningen av din nya logga, och vi jobbar tillsammans fram en version som du kan vara nöjd och stolt över. Att köpa logotyp är trots allt det viktigaste eftersom det blir varumärket i din marknadsföring.

Men bli inte alldeles svettig nu, har du absolut ingen aning om hur du vill ha det så är det ingen fara. Vi tänker åt dig! Kanske får du egna idéer efter du sett vår första skiss? Arbetet med att göra en ny logga är en process som du får vara delaktig i, hur mycket eller hur lite bestämmer du själv.

Din logga funkar både digitalt och i tryck; till trycksaker, hemsidor, fakturor, tryck på kläder, dekaler på bilen, you name it!