BESTÄLLA ANNONSER

Förutom annonser till våra egna annonsblad; Bladet Storuman/Sorsele kommun och Bjurholmsguiden, så kan du beställa annonser där vi gör layout till andra annonsblad och tidningar. Exempelvis vid samannonsering i Västerbottens inland eller webbaserade plug-in annonser till större produktioner som exempelvis Expressen, Aftonbladet m.m.

När du ska beställa annonser så kommer vi att fråga efter din logga och grafiska profil. Har du ingen logotyp eller grafisk profil så hjälper vi dig mer än gärna! Här kan du läsa mer om vad en grafisk profil är och hur vi kan hjälpas dig.

Detta är otroligt viktigt för din image, att alla dina annonser håller samma stil så att läsaren lätt kan förknippa ditt budskap med dig. Din annons får gärna innehålla bilder för att lätta upp helheten och skapa något för ögat att fastna på.

En annons med bara text blir oftast för tung för hjärnan att registrera och då kan man lätt tappa läsarens intresse. Därför är det alltid bra att jobba med text i olika storlekar, lätta upp med bilder och använda färger för att skapa en snygg och lättläst helhet.

Att beställa annonser hos oss är inte så avancerat som det låter. Du behöver bara maila oss den text du vill ha med, eventuell logga och bilder så ordnar vi resten. Du kommer sen (om du vill) att få ett korrektur på annonsen som du får godkänna innan tryck.

Vill du ha med annonsen på flera orter samtidigt så ordnar vi det, då säger du bara till var du vill att annonsen ska synas så skickar vi den vidare. Oftast har vi även ett samarbete med den ort du önskar, vilket ger dig som kund förmånliga samannonseringsrabatter.

Varför krångla till det, använd EN kontakt till ALL din annonsering. Vi hjälper dig!