Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

Välkommen!

Får vi lov att presentera oss? 😀

Tryckeriets historia

Monica-Markus-ST-tryckeri-reklam

Orten är Storuman och vi, Markus och Monica hade just bestämt oss för att flytta ihop och köpa ett hus tillsammans. Året var 1998.

Markus är musiker och höll på med att bygga upp en inspelnings studio och var i full gång med bygget och marknadsföringen av N´Studio Norrljud.
Monica höll på att starta upp en ny verksamhet inom grupp- företagsutveckling. Med strategier, dynamiska processer och nya metoder för de som vill ha en aktiv utveckling i sitt företag eller organisation.

Då plötsligt dök Gösta upp! Gösta Bäcklund ägde Storumans Tryckeri och han ville sluta med verksamheten för sin del. Gösta kom med bokslutet och ville att vi skulle köpa företaget. Vi sa naturligtvis nej, vad skulle vi med det till? Gösta gav sig inte utan kom och knackade på med jämna mellanrum.
Till slut sa vi, entreprenörerna som inte är rädda att satsa, varför inte? Vi kör! Det kan ju inte mer än gå åt ”skogen”.
Det enda vi inte kunde var att trycka och att göra underlaget till trycksakerna. 🙂

Sagt och gjort, den 1 sept 1999 var företaget vårt och med företaget följde två duktiga medarbetare, tack och lov. För vi visste ju ingenting om hur man trycker eller hur man gör underlaget till trycksakerna.

Det vi verkligen kunde var marknadsföring, ekonomi, att driva företag, organisationsutveckling och sälj.
Olyckskorparna kraxade och menade att det där företaget kommer inte att finnas många år till! Dom kan ju inte ens trycka! Men vi finns kvar än och nu starkare än någonsin. Vi har även bytt namn på företaget till Storuman Tryckeri & Reklam AB. För att utöka marknaden och vårt kontaktnät har vi även en filial i Umeå sedan 2012.

Styrkan i vårt företag sitter i medarbetarna, vi är fyra personer som vill och kan utveckla företaget samt har en enorm kunskap inom olika områden som behövs i vår bransch. Nu kan kunden vända sig till oss för att få en total lösning när det gäller allt marknadsföringsmaterial som ett företag kan tänkas behöva.

Du som läser detta – Testa oss! Och välkommen som kund!
Monica och Markus Falkner

Vår integritetspolicy och villkor kan du läsa genom att klicka här

Vår största styrka är teamet
och nätverket!

Vi vill hjälpa dig med dina önskemål snabbt, effektivt och med full service.
Vi vill också att Du som kund ska spara din tid och erbjuder därför hjälp med
allt ditt marknadsföringsmaterial, från idé till färdig produkt.

Kontaktpersoner:
Markus Falkner | Ägare och VD (delat), Försäljning
Tel. 070-699 52 67
markus@tryckeriet.nu

Monica Falkner | Ägare och VD (delat), Marknadsföring
Tel. 070-699 52 27
monica@tryckeriet.nu

Elina Kallin | Grafiker, Annonsansvarig
elina@tryckeriet.nu

Annonsproduktion
annons@tryckeriet.nu