BESTÄLLA PRINT I STORFORMAT

När du behöver större format ska du beställa print i storformat. Det kan vara allt från en rollup till mässan till en backdrop till helgens konsert. Oavsett vad du behöver så hjälper vi dig gärna att trycka print i storformat i storuman nära Umeå.

Print i storformat, Banderoll:
Från 1×1 meter och uppåt, i olika material beroende på användningsområde. Är det en banderoll som bara ska vara uppe en liten stund eller rentav inomhus så kör vi på banderollväv. Om banderollen däremot ska sitta väldigt utsatt på blåsiga ställen eller är av större format rekomenderar vi Mesch-material. Mesch är ett material med små lufthål som låter luften passera. På så sätt undviker man att banderollen blåser sönder.

Om banderollen ska sitta uppe länge lackar vi den så att den klarar solljus och så att färgen inte bleks. Öljetter sitter alltid på den färdiga banderollen för att underlätta montering.

Print i storformat, Rollup
En rollup passar ypperligt för dig som ska på mässa, föreläsning eller liknande. Rollupen är lätt att montera upp och sedan packas ner i medföljande väska för vidare transport. Passar också bra i exempelvis en reception, butiker eller andra miljöer där du behöver marknadsföra dig. Måttet på en färdig rollup är 85×200 cm och den printas på en väv som håller länge.

Beställa Vepor
En enklare variant av rollup, samma vävmaterial men utan kasett och monteringslist. En vepa är bra för dig som redan har något att fästa väven i, exempelvis i taket i din butik, ett skylt fönster, runt en pinne som fästs i linor etc. Måttet på en vepa är standard 85×200 cm men kan göras längre om behovet finns.

Beställa Beachflags
Eller strandflagga/beachflagga som dom också kallas, finns i tre olika storlekar. Mini ca 289 cm, Midi ca 391 cm och Maxi ca 519 cm. Till din beachflag får du välja olika tillbehörspaket beroende på om ni vill ha ett markspjut/jordskruv eller en kryssfot och vattenbälg som fäste. Till alla beachflags följer det också med förvaringsväska, flagga, och mast.