Tryck flyers nära Umeå

Vi på ST Reklam & Tryck erbjuder våra kunder en hel del olika trycksaker och andra tjänster. En av våra produkter är våra flyers. Vi har fäste i Umeå. Här har vi arbetat länge, liksom i denna bransch. Det innebär att vi besitter stor kunskap och erfarenhet vad gäller skapandet av flyers och andra trycksaker. Om du är ett företag som är i behov av flyers så har du kommit rätt. Vi vet att flyers är ett viktigt redskap hos ett företag. Flyers är ett effektivt och enkelt sätt att sprida viktig och konkret information till kunder, på mässor, eller i utskick exempelvis. Välkommen till oss och läs mer om våra erbjudanden!

Tryck skräddarsydda flyers för dig, ett stenkast från Umeå

Om du har ett företag inte långt ifrån Umeå bör du vända dig till oss på ST Reklam & Tryck då vi erbjuder de bästa trycktjänsterna och trycksakerna för alla våra kunder! Vi är erfarna och älskar att möta våra kunders behov och om du som kund har en vision av hur din flyer ska se ut så tar vi hand om resten. Vi designar och skapar efter dina behov och önskemål och med vår kunskap och erfarenhet så vi tar fram det bästa resultat som möjligt! Du kan alltså trycka skräddarsydda flyers för dig, som passar din smak och ditt varumärke på bästa sätt. Detta gör att du och din verksamhet får ett professionellt och unikt intryck.

Flyers är utmärkta för att profilera sig och sprida kännedom

Flyers är en mindre variant av affischer som väldigt enkelt och smidigt kan delas ut till människor i förbifarten. Det är alltså ett väldigt effektivt sätt att snabbt sprida information. Fortsättningsvis kan det vara fördelaktigt med flyers när man åker på jobbresor och kundmöten, då en flyer är enkel att ge ut och som dessutom ger kunden ett snabbt intryck om företaget utan att behöva lägga ned mycket tid på det. Det går bra att anpassa formatet på din flyer efter hur mycket information och bilder du vill ha med. Det vanligaste måttet är A5 eller A6 (fickformat). Vilket papper du vill ha på dina flyers är naturligtvis upp till dig, men vi rekommenderar 130-170g silk. Det är ett lite tjockare bestruket papper som ger ett trevligt och proffsigt intryck.

Instruktioner och anvisningar på en flyer

Det går alltså att använda flyers till mässor, utskick direkt till kund, möten, affärsresor, eller vart än det kan finnas tillfälle att träffa kunder. Att ge en flyer i förbifarten är enkelt och något som de allra flesta tackar ja till. På flyern kan man sedan enkelt se vad för typ av verksamhet det rör sig om, vilket budskap och känsla företaget vill förmedla, samt kontaktuppgifter. Detta gör det enkelt för kunden att bilda sig en uppfattning och sedan slå en signal eller skicka ett mail. Det är även utmärkt att dela ut flyers om du ska hålla en föreläsning om din verksamhet eller om du ska befinna dig på en plats där det finns potentiella kunder. Vart som helst egentligen!

ST Reklam & Tryck – Våra flyers är gjorda för dig!

Om du är ett företag nära Umeå eller i Umeå som önskar att trycka flyers som är gjorda speciellt för din verksamhet då kan du vända dig till oss. Här kan du förvänta dig högklassig service. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom branschen som älskar trycksaker och att skapa personliga tryckta flyers. Kontakta oss så utformar vi en flyer efter dina behov. Välkommen!