beställa kuvert

ST Reklam & Tryck gör det enkelt att designa & trycka visitkort ett stenkast från Umeå

Att göra ett proffsigt intryck kan många gånger vara avgörande. Ett enkelt sätt att göra just ett proffsigt intryck är att använda och trycka visitkort. Tryckta visitkort är ett klassiskt sätt att samla personliga uppgifter som namn, logga och kontaktuppgifter i ett smidigt format. Med tryckta visitkortet kan man sedan enkelt skapa nya kontakter som kommer att gynna dig i framtiden.

Kontakta oss så hjälper vi dig med visitkort!
 
Vi på ST Reklam & Tryck hjälper dig att ta fram snygga och professionella visitkort. Hur just ditt tryckta visitkort ska se ut kan du självklart bestämma själv. Om du däremot inte har något förslag hjälper vi dig att designa visitkort som kommer att vara personligt utifrån dig och dina egenskaper. Vi kan göra tryck på antingen en eller två sidor samt i färg eller svartvitt – du bestämmer. För den som önskar kan vi även lägga till en QR-kod på ditt tryckta visitkort som sedan snabbt kan scannas med en smartphone om någon skulle vilja spara dina uppgifter digitalt. Ett visitkort med QR-kod är så smidigt det kan bli.

Måttet på våra visitkort är 89 x 55 mm. När du beställer från oss ingår även ett förvaringsfodral i hårt material som gör att dina visitkort kommer att förvaras tryggt och säkert. Storleken på detta fodral är inte större än att det får plats i antingen handväskan eller fickan. Tanken med ett visitkort är ju trots all att man ska kunna ha med sig det överallt. Förvaringsfodralet är dessutom designat så att du kan ha det ståendes i en reception eller på skrivbordet så att dina kontakter själva kan ta med sig ett visitkort.

Notera att vi inte har några färdiga mallar när du vill trycka visitkort. Istället tillverkar vi ett personligt kort efter hur du vill ha dem på beställning. Om du har en grafisk profil sedan tidigare använder vi givetvis denna. Annars kommer vi, som tidigare nämnt, att ta fram ett förslag utifrån vad som skulle passa dig. Du får alltid godkänna utseendet på visitkortet innan tryck. För att sammanfatta: vi på ST Reklam & Tryck hjälper dig att ta fram personliga och professionella visitkort där vi använder din egna grafiska profil. Om du inte har en grafisk profil kommer vi att ta fram ett förslag som du sedan får godkänna. Ett visitkort ger intryck av proffsighet och framåtanda. Välkommen att höra av dig med dina önskemål!

beställa kuvert

Designa visitkort nära Umeå med hjälp av oss på ST Reklam & Tryck

En professionell och snygg grafisk profil kan vara en värdefull tillgång för företagets (eller din egna) image. Den grafiska profilen bör man även tillämpa när man ska designa visitkort. En grafisk profil är nämligen ett slags redskap som hjälper företag att vara metodiska och konsekventa i sin kommunikation. En grafisk profil kan alltså vara ett regelverk för hur företagets visuella material ska se ut och användas.

Ett starkt varumärke har i stort sätt alltid en professionell och snygg grafisk profil. Men vilka konkreta fördelar finns det med en genomtänkt grafisk profil? Först och främst kan alla som jobbar med företagets varumärke producera enhetligt och proffsigt material om det finns en stark grafisk profil. Samtidigt kan man genom den grafiska profilen på ett enkelt sätt vara konsekvent med utformningen av företags olika material, vilket gör att mottagaren enkelt kan identifiera vart kommunikationen kommer ifrån. Detta kommer i sin tur skapa igenkänning och i förlängningen ett starkare varumärke. Den grafiska profilen som ju även fungerar som ett regelverk och en slags manual för hur företaget ska utforma sin kommunikation kommer i det långa loppet gynna företaget.

Ett företag som inte har några tydliga riktlinjer kommer förr eller senare stöta på problem. Om ett företag exempelvis har olika typsnitt, färger och mönster i varje ny kommunikation kommer mottagaren bli förvirrad och med största sannolikhet känna vilsenhet kring vad företaget gör och står för. Ja, en professionell grafisk profil är helt enkelt avgörande för huruvida ett företag kommer att lyckas på en marknad med många konkurrenter – och att designa visitkort som stämmer överens med företagets övriga profil kommer vara gynnsamt. Vi på ST Reklam & Tryck är medvetna om detta och hjälper gärna våra kunder att ta fram en komplett grafisk formgivning i enlighet med ditt företags profil. Mer om grafisk design finner du här:

Visitkortets historia

Idag används visitkort som ett smidigt medel för att skapa nya kontakter och dem finns i stort sätt på varenda kontor. Men visitkortet kan ledas hela vägen tillbaka till det forntida Kina och verkar ha förekommit i Europa sedan 1500-talet. Det sägs att visitkortet kom till för att förenkla ett annars invecklat system av artighetsvisiter. När man ville bjuda hem någon på besök ansågs det vara artigt att ge ett visitkort till besökarna.

Genom att skriva ner sitt namn och adress på visitkortet kunde den inbjudne enkelt hitta rätt och känna sig välkommen. Men med tiden har visitkorten sedan utvecklats till att i större utsträckning användas i syfte om att göra affärer. Men vad som fortfarande är detsamma med visitkortet är att namn och adress i stort sätt alltid förekommer.

Visitkort med foto nära Umeå

Vi på ST Reklam & Tryck erbjuder lösningar för allt när det kommer till professionella visitkort. Många föredrar att använda ett foto att centrera visitkortet runt. Om du är en av dessa så ska du vara medveten om att det självklart går att skicka ett foto till oss som vi sedan trycker på dina visitkort. Exempelvis kan man ha ett foto på sig själv för att låta kunderna komma ihåg hur du ser ut. Det kan även vara praktiskt att använda företagets logga eller något som visar vilka tjänster du erbjuder.

Vanliga frågor om att köpa visitkort

Är det första gången du ska köpa visitkort? Eller är du av andra anledningar lite förvirrad kring vad som gäller när man ska beställa visitkort? Ingen fara! För att göra allt lite tydligare har vi samlat en lista med vanliga frågor som uppstår när andra har köpt visitkort hos oss på ST Reklam & Tryck. Tveka aldrig på att höra av dig om du fortfarande har några frågor.

Är det dyrt med visitkort?

Visitkort är generellt relativt billiga och blir billigare ju fler du beställer, vi på ST Reklam & Tryck är stolta över att vi erbjuder visitkort och produkter till bra priser och hög kvalitet.

Kan man få tryck på båda sidorna av visitkorten?

Ja

Kan man göra runda visitkort?

Vi kan erbjuda dig som kund vilken form du vill men den vanligaste och billigaste är de rektangulära visitkorten.

Vad för papper erbjuder ni på visitkorten?

Vi erbjuder silk eller matt papper på våra visitkort men om du har speciella önskemål välkomnar vi dig att ta ett samtal med oss då vi är experter på att hitta lösningar för att du som kund ska bli nöjd.

Måste jag bestämma en design eller kan ni hjälpa mig med det?

ST Reklam & Tryck hjälper dig mer än gärna med design och grafisk formgivning

Vad ska man tänka på när man designar ett visitkort?

Det kan vara bra att designa och utforma ett visitkort som är enhetligt med de tjänster du erbjuder och det företag du jobbar för. Med andra ord bör man försöka använda samma grafiska profil som företaget använder. Att vara konsekvent med sin design skapar igenkänning vilket gör att kunderna lättare kommer ihåg dig och ditt företag.

Vad för information ska man ha på sitt visitkort?

Vanligtvis har man information om namn, email, telefon och företagets adress. Men detta är givetvis valfritt. Det är även vanligt att man skriver lite kort om sig själv eller vilka tjänster man har att erbjuda.

Kontakta oss och få hjälp med att trycka visitkort!

Är du intresserad av att få hjälp med att trycka visitkort? Oavsett om du vill beställa visitkort med din egna grafiska profil eller få hjälp med att designa dina visitkort från grunden är du välkommen att kontakta oss. Våra omfattande lösningar kommer att ge dig snygga och professionella visitkort. Kontakta oss här.