broschyrer och folders

BROSCHYRER OCH FOLDERS

BROSCHYR

En broschyr kallas en produkt som består av minst 8 sidor och finns från storlek A6 upp till A4. Beroende på hur du vill ha din broschyr och hur mycket information som ska vara med, anpassar vi både sidantal och falsning (vikning) efter vad som passar. Du kan också välja till en så kallad fyrkantsrygg för ett proffsigt intryck av din broschyr.

Broschyrer passar bra för dig som har lite mer information som du vill nå ut med. Här finns rum för både text och bild i en snygg layout. Gällande pappersval så rekommenderar vi 100-130g papper, antingen silk eller matt. Det är antal sidor som styr valet av papper så att slutprodukten varken känns för tunn eller för tjock. Även val av fyrkantsrygg spelar in. Du kan också välja att ha en sorts papper som omslag och ett annat, lite tunnare, som inlaga.

Variationerna för broschyrer är många och om du inte vet hur du vill ha det hjälper vi dig gärna. Skicka då text och bilder till oss så kan vi snabbt se över vilket format och papper som passar bäst.

FOLDER

En folder är en mindre variant av broschyr på bara 4 sidor. Formatet varierar från A6 upp till stående A4. Folder passar bra till dig som inte har så mycket information eller många bilder, men ändå vill ha en snygg trycksak att dela ut. Din folder kan falsas på olika sätt för att få en annan slutprodukt än den traditionella ”4-sids foldern”.  Exempelvis tvåfals som ger foldern två sidor att öppna istället för en.

Folders är lätta att paketera och dela ut, och passar ypperligt vid marknadsföring av olika evenemang, extrapriser eller program. Det nätta formatet gör att kunden lätt kan stoppa foldern i fickan och ta med sig hem.