AFFISCHER & FLYERS

AFFISCHER

När du vill synas lokalt är affischer ett bra sätt att marknadsföra sig på. Lätt att sätta upp på exempelvis anslagstavlor eller vid affärer när det är ett evenemang på gång eller något annat du vill locka mycket folk till. Våra affischer håller hög kvalité och går att beställa i olika material. För affischer som bara ska sitta uppe en stund eller inomhus räcker det bra med lite tjockare papper. Om affischerna däremot ska sitta ute eller under en längre tid rekommenderar vi att ni beställer affischer i plast. Detta gäller även affischer för gatupratare. De håller bättre för väder och vind och är i princip omöjliga att knyckla till eller riva sönder.

Det finns olika storlekar på våra affischer, beroende på vad du ska använda dom till. A4 och A3 är lätthanterliga och lättplacerade, funkar ypperligt vid anslagstavlor etc. där det inte finns så mycket plats men där du ändå vill synas. Om dina affischer i A4 eller A3 ska sitta ute under en längre tid rekommenderar vi laminat som tillägg. För större format, ex. väggaffischer eller gatupratare rekommenderar vi måtten 50×70 cm eller 70×100 cm. Har du ingen egen gatupratare eller skylthållare så går det naturligtvis att beställa till.

Vi hjälper dig att trycka professionella affischer i Storuman.

FLYERS

Flyers är en mindre variant på affisch som lätt kan delas ut till människor på språng. Flyers passar utmärkt att ha med på mässor eller använda i utskick direkt till kunden. Vi anpassar formatet på din flyers efter hur mycket information och bilder du vill ha med. Vanligaste måttet på flyers är A5 eller A6 (fickformat) men vi kan även erbjuda andra format som sticker ut lite mer ex. 105x297mm eller annat önskat format.

Vilket papper du vill ha på dina flyers är naturligtvis upp till dig, men vi rekommenderar 130-170g silk. Det är ett lite tjockare bestruket papper som ger ett trevligt och proffsigt intryck.

Vi hjälper dig trycka flyers!

Varmt välkommen med dina önskemål!