beställa kuvert

BESTÄLLA VISITKORT

Gör ett proffsigt intryck vid ett första möte genom att beställa visitkort, gärna personliga. Här samlar vi ditt namn, logga och kontaktuppgifter i ett smidigt format som du lätt kan dela ut för att skapa nya kontakter. Hur dina visitkort ska se ut kan du bestämma själv eller om du vill att vi tar fram ett förslag.

Vi gör dina kort med tryck på antingen en eller två sidor, i färg eller svartvitt. Du kan även lägga till en QR-kod som snabbt kan scannas med en smartphone av den som vill spara dina uppgifter digitalt. Smidigare kan det inte bli!

Läs mer om att trycka och designa visitkort!

 

Måttet på våra visitkort är 89×55 mm och i din beställning ingår även ett smidigt förvaringsfodral i hårdplast som får plats i fickan eller handväskan. Du kan även ha fodralet ståendes i en reception eller på skrivbordet så kunden själv kan ta med sig ett visitkort vid behov.

Vi har inga färdiga mallar på visitkorten utan tillverkar alla personligt efter hur du vill ha dom. Finns det en färdig grafisk profil så följer vi naturligtvis dess riktlinjer, annars så gör vi ett snyggt förslag som du får godkänna innan tryck.

Varmt välkommen med dina önskemål!