Affischer ett stenkast från Umeå

Vi på ST Reklam & Tryck tillverkar och designar en hel del olika trycksaker. En av de produkter som vi skapar är affischer. En affisch är ett traditionellt men ännu modernt sätt att sprida konkret och informativ information om någonting. . Det finns flertalet sammanhang där en affisch är ett hjälpsamt redskap för företag att sprida information. Läs mer här på vår sida om vilka trycktjänster och övriga tjänster vi erbjuder. Läs framför allt mer om våra affischer!

Tryck Affischer ett stenkast från Umeå

Du kan alltså trycka affischer hos oss på ST Reklam & Tryck till ett förmånligt pris och med bästa kvalitet. Vi vet dessutom på att affischer är ett oerhört effektivt verktyg inom marknadsföring, just för att sprida budskap till kunder. Hos oss kan du ge önskemål om vad som ska synas på affischen, bilder och text med mera. Vi kan skapa dessa i olika färger och utseende liksom storlekar. Vi hjälper dig så gärna! Tillsammans med vår expertis och dina önskemål kan vi komma att skapa det absolut bästa tryckta affischerna möjligt!

Affischer för ditt företag nära Umeå

Affischer är oerhört effektivt markandsföringsmedel för ditt företag när du vill synas lokalt. De är enkla att sätta upp på anslagstavlor bland annat, eller vid affärer vid ett kommande evenemang. Ett lite tjockare papper räcker för affischer som bara kommer att visas en kort stund eller inomhus. Om affischerna ska stå ute eller under en längre tid rekommenderar vi dock att beställa dem i plast. Detta gäller även affischer till gatupratare. De är mer motståndskraftiga mot väder och vind och är svåra att smula sönder eller slita sönder. Du kan också använda affischer för att skapa en bra profil för dig själv.

Professionella Affischer nära Umeå 

Vi på ST Reklam & Tryck är gärna med och hjälper dig designa affischer för ditt företag, organisation eller klubb bland annat. För oss är det högst prioritet att alltid lyssna på våra kunder och skräddarsy en lösning som passar just dig och din verksamhet. Vi tror på att det bästa resultatet blir när vi kombinerar vår expertis tillsammans med er vision och önskemål!

Vanliga frågor om Affischer

  • Vad är en affisch?

En affisch är en grafiskt förbättrad text- och bildkommunikation som används för reklam eller information. En affisch kan bestå av bara text eller både text och illustration.

  • Hur gör man en affisch?

Inledningsvis tar vi fram en offert tillsammans med dig, sedan börjar vi diskutera design, alltså stil, färger, innehåll, och storlek. Sedan börjar vi skapa och skickar resultatet till dig!

  • Hur gör man en bra affisch?

Efter att vi tillsammans med dig som kund har förberett det grundläggande hos affischen tar vi över arbetet och skapar affischen med hjälp av vår grafiska formgivning. Vi startar på ett vitt blad och tar fram färger, typsnitt och former för att skapa ett snyggt resultat.

  • Hur stor är en affisch?

Det finns olika storlekar på våra affischer, beroende på vad du ska använda dem till. A4 och A3 är lätthanterliga och lättplacerade, funkar ypperligt vid anslagstavlor etcetera, där det inte finns så mycket plats men där du ändå vill synas. Storlek och material väljs beroende på vart du vill hänga upp affischen. Detta beslut sker alltså efter behov.

Beställ din Affisch redan idag från oss

Du kan kontakta oss och beställa din affisch redan idag! Vi går då igenom offert, önskemål, funderingar, behov och vision. Efter det gör vi det vi är allra bäst på- grafisk formgivning för trycksaker! Vi tar fram rätt storlek, stora som små, färger, svartvit, innehåll och allt annat som tillkommer med tryckta affischer! Välkommen till oss och skapa din alldeles egna skräddarsydda affisch! Stick ut från mängden!