Print storformat nära Umeå

Är du i behov av print storformat? Du kanske är ett företag med säte i Umeå eller nära Umeå som letar lite olika sätt att marknadsföra er verksamhet på? I sådana fall är vi på ST Reklam & Tryck rätt val för dig. När du är i behov av ett större format är; print storformat rätt val. Det kan vara allt från en rollup till mässan till en backdrop till helgens konsert. Oavsett vad du behöver så hjälper vi dig! Välkommen att läsa mer om detta här på vår sida!

Beställ print i storformat hos oss på ST Reklam & Tryck!

Vi på ST Reklam & Tryck har ett stort utbud av stora format. Det finns flera olika print i storformat att välja mellan beroende på situation och sammanhang. Vi är även alltid lyhörda efter kundens önskemål och ser till att uppfylla kundernas behov.

Banderoller i storformat

Våra banderoller i storformat är från 1×1 meter och uppåt, i olika material beroende på användningsområde. Det beror på hur länge och vart du ska hänga upp banderollen. Om den endast ska vara uppe en liten stund eller rentav inomhus så kör vi på banderollväv. Om banderollen däremot kommer att exponeras för väder och vind, föreslår vi Mesch-material. Mesch är ett ämne som tillåter luft att färdas via mikroskopiska lufthål. Detta förhindrar att banderollen blåser bort eller går sönder. Vi lackar banderollen så att den tål solsken och färgen inte bleknar om den ska vistas ute under en längre period. För att underlätta monteringen finns alltid öljetter med på den färdiga bannern.

Rollup i storformat

En rollup passar ypperligt för dig som ska på mässa, föreläsning eller liknande. Rollupen är lätt att montera upp och sedan packas ner i medföljande väska för vidare transport. Passar också bra i exempelvis en reception, butiker eller andra miljöer där du behöver marknadsföra dig. Måttet på en färdig rollup är 85×200 cm och den printas på en väv som håller länge.

Vepor i storformat

Om du ska till en mässa, en föreläsning eller något liknande är en rollup idealisk. Rollupen är enkel att sätta ihop och sedan frakta i den medföljande påsen. Också bra för användning i receptioner, företag och andra platser där du behöver marknadsföra dig själv.

Beachflags i storformat

Beachflaggan, finns i tre olika storlekar. Mini är cirka 289 cm långa, Midis är cirka 391 cm långa och Maxis är cirka 519 cm långa. Beroende på om du vill ha ett markspjut/jordskruv eller en korsfot och vattenbälg som fäste till din beachflagga kan du välja mellan en mängd olika tillbehörspaket. En förvaringsväska, flagga och mast ingår i alla beachflaggor.

Kom till oss och beställ print i storformat ett stenkast från Umeå!

Du kan kontakta oss redan idag här på vår hemsida så kan vi börja diskutera offert och design med mera. Du kan beställa print i storformat redan idag! Vi hjälper alla våra kunder oavsett vad det är ute efter, vi gillar att samarbeta med vision och idéer och tillsammans med vår expertis kan vi åstadkomma det bästa resultatet!