blanketter och biljetter

Tryck biljetter nära Umeå!

Är du ett företag med säte nära Umeå? Då har vi det du behöver. Det är nämligen så att vi på ST Reklam & Tryck erbjuder en hel del olika trycksaker, tillsammans med andra tjänster. Ponera att du äger en restaurang och behöver lunchkuponger eller ett evenemang där ni ska sälja numrerade inträdesbiljetter. I sådana fall kan det komma att behövas biljetter som underlättar och organiserar ert arbete. Med egna tryckta biljetter signalerar det även professionalitet. Vi på ST Reklam & Tryck gör biljetter och kuponger som levereras lösa, häftade eller limmade i block, även numrerade. Välkommen till oss och läs mer om varför tryckta biljetter kan gynna ditt företag!

Snyggt designade biljetter nära Umeå!

En av de många tjänster vi erbjuder är bland annat grafisk formgivning. Detta innebär att vi har lång erfarenhet och mycket kompetens vad gäller att skapa snygga biljetter efter kundens behov. I och med att vi förstår vad som fungerar och hur slutresultatet ska se ut så kan vi enkelt kombinera kundens önskemål med vår kunskap och tillsammans framställer vi snyggt designade biljetter nära Umeå! Detta är perfekt för dig som har ett företag med fäste nära Umeå. För oss är helhet ett nyckelord i vårt skapande. Vi hjälper dig med grafisk formgivning så att alla dina trycksaker och företagsvision håller samma linje. Fördelen med detta är att som företag utstrålar du ett starkt budskap och skapar igenkänning hos dina kunder. Vi startar på ett vitt blad och tar fram färger, typsnitt och former för att skapa ett snyggt resultat.

Varför ska man trycka biljetter?

Det finns flertalet anledningar att trycka biljetter. Precis som med andra trycksaker blir biljetter något som framställer företaget som professionellt och gör dem unikt med sin egen design som symboliserar företaget. Det kan vara fördelaktigt att visa upp dessa specialtryckta biljetter i olika sammanhang. Exempelvis, om du är en restaurang och behöver lunchkuponger som ska ges till kunder. Det kanske också är så att som restaurang eller annat företag eller organisation ska ni anordna inträdesbiljetter för evenemang och då är det mer än passande med tryckta biljetter.

Det ger hela evenemanget ett mer professionellt och välstyrt intryck. På samma sätt; om ni anordnar en föreställning. Där det också behövs tryckta biljetter. Det är inte ovanligt att företag anordnar något slags evenemang och då är det passande att ge ut biljetter för både syns skull och för att hålla ordning. Det finns andra sammanhang där biljetter kan komma att vara fördelaktiga. Exempelvis, om företaget gör en studieresa någonstans. Då kan det vara bra att dela ut biljetter för att återigen vara organiserade. Det finns flera fördelar som sagt.

Kontakta oss på ST Reklam & Tryck och få snygga biljetter efter dina behov!

Om du är ett företag som känner igen dig i dessa ovannämnda sammanhang där biljetter kan tänkas vara nödvändigt då gör du rätt i att trycka biljetter hos oss, som är ett av de främsta tryckerier i Umeå! Kom ihåg att du enkelt och smidigt kontakta oss redan idag och beställa eller se offert på din beställning eller lära dig mer om vad vi erbjuder. Vi är stolta över vår kvalitativa service och våra bra priser, men främst för att vi alltid ser till att lämna nöjda kunder efter oss! Välkommen till oss på ST Reklam & Tryck!