blanketter och biljetter

Tryck blanketter ett stenkast från Umeå

Vi på ST Reklam & Tryck besitter en lång och gedigen erfarenhet inom tryckeri i olika former. Vi erbjuder en rad olika trycktjänster. En vanlig efterfrågan är våra tryck blanketter. Sådana finns både som stora och små. Vi är ett företag som har kunden och dess behov i fokus. Om du är ett företag nära Umeå som önskar att införskaffa blanketter, då har du hittat rätt tryckeri! Vi trycker blanketter och biljetter i olika format, från A6 (fickformat) till lite större A4 format. Du kan välja om du vill ha dina blanketter och sedlar lösa eller häftade i block, självkopierande NCR-papper eller med karbonpapper. Ponera att du skulle behöva flera kopior av samma ark i dina blanketter och sedlar, då kör vi vanligtvis originalet på vitt papper och sedan kopiorna i avvikande färger. Det går dessutom att välja till numrering!

Tryck blanketter hos oss nära Umeå

Kundnöjdhet är alltså en av våra främsta prioriteringar. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda det kunden efterfrågar, oavsett produkter eller utseende. Vi är därför lyhörda och samarbetsvilliga med kundens önskemål och vision. Vi tror på att en kombination av vår expertis tillsammans med kundens behov och önskemål kan skapa det absolut bästa resultatet! Detta gäller för alla våra tjänster. Faktum är att vi erbjuder ett vidsträckt utbud av tryckeritjänster. Här på vår hemsida kan du läsa mer och får mer information om just dessa. Vi erbjuder bland annat, grafisk formgivning, dekaler och skyltar, trycksaker, och profilering. Oavsett vad du och ditt företag är i behov av så ordnar vi det!

Blanketter för ditt företag

När behövs blanketter för ditt företag? När du ber kunder fylla i sin information vid köp kan det vara fördelaktigt med en blankett. Även vid utgivning av frågeformulär för kundundersökningar. Det kan också underlätta med en blankett om man önskar anmäla sig till någon kurs eller bli medlem. Fortsättningsvis, påstår vi att det är nödvändigt att trycka blanketter i olika sammanhang, Kanske du behöver använda körsedlar eller blanketter för att ett arbete ska flyta på smidigt. Beställ dina blanketter hos oss så får du snygga och välgjorda blanketter efter dina önskemål.

Skapa dina blanketter
och formulär hos oss på ST reklam & Tryck nära Umeå

Vi är alltså ett företag som prioriterar våra kunder och bra resultat! Vi har ett brett utbud av olika trycktjänster för olika sammanhang och syften. Om du är ett företag så har du flera anledningar att vända dig till oss. En av dem är blanketter. Dessa underlättar alltså arbetet i olika situationer. Arbetet blir dessutom mer organiserat och tydligt med en blankett. Utöver våra blanketter erbjuder vi även biljetter och många andra trycksaker. Om ditt företag har fäste nära Umeå då är det ingen tvekan om att vi bäst ger er möjlighet att utvecklas som företag med våra tjänster som vi erbjuder. Vår personal är professionella med en bra utbildning och erfarenhet inom branschen, du kan därför räkna med förstklassigt arbete från vår sida. Vi ser fram emot att samarbeta med er vision och önskemål. Kontakta oss redan idag om du vill beställa blanketter eller har frågor eller funderingar!