broschyrer och folders

Tryck broschyr nära Umeå

Är du i behov av att presentera en tjänst, produkt, ett företag eller en organisation? I sådana fall gör du rätt att vända dig till oss på ST Reklam & Tryck. Vi erbjuder hjälp med att designa och trycka broschyrer. Dessa broschyrer är ämnade just för att presentera det du erbjuder, oavsett om det är en tjänst, en produkt, ett företag eller en organisation. En broschyr är ett oerhört effektivt hjälpmedel till att förmedla ett budskap eller information på ett snabbt och roligt sätt. Vi hjälper dig att ta fram den bästa broschyren för dig. Välkommen till oss på ST Reklam & Tryck!

Reklam broschyr till ditt företag eller organisation nära Umeå

Om du är ett företag eller en organisation nära Umeå som önskar att förmedla era tjänster eller produkter på ett informativt och snyggt sätt, då är en broschyr ett framstående verktyg för reklam. Vi skapar en broschyr i olika utseenden som ger olika typer av intryck enligt dina önskemål. Vad gäller pappers-val så rekommenderar vi 100-130g papper. Det kan antingen vara silk eller matt. Det är nämligen antalet sidor som styr valet av papper så att slutprodukten varken känns för tunn eller för tjock. För en lyxigare produkt kan du välja fyrkantsrygg som tillval, en viktig del som gör skillnad. Du kan även välja att ha en sorts papper som omslag och sedan ett annat lite tunnare som inlaga.

Broschyrer i alla storlekar nära Umeå

Vi är naturligtvis lyhörda efter dina behov när du vill designa dina broschyrer och kan ordna lösningar oavsett vad du är
ute efter. En broschyr består av minst åtta sidor och finns som storlek A5 eller A4. Det är ju trots allt viktigast för oss att våra kunder är nöjda. Vi vet att vi kan skapa ett komplett resultat genom att kombinera våra kunders önskemål med vår expertis. Du kan enkelt skicka text och bilder till oss så ser vi över vilket format och papper som passar bäst.

Kontakta oss och tryck dina broschyrer redan idag!

I vårt företag sitter den framstående styrkan i våra medarbetare, som arbetar hårt för att utveckla vårt företag med enorm kunskap inom olika områden som är relevanta till vår bransch. Vi besitter en gedigen erfarenhet inom tryckeri och broschyrer vilket innebär att våra kunder kan räkna med bästa resultatet! Med vår hjälp behöver du inte oroa dig för digitalt arbete eller hur trycksaker fungerar, eftersom det har vi koll på! Att trycka en broschyr är alltså ett modernt och bra sätt att göra reklam på. Du som har lite mer information som du önskar sprida kan göra det hos oss samtidigt som ditt budskap får en snygg layout. kontakta oss redan idag och beställ eller ställ frågor kring våra produkter! Välkommen.