broschyrer och folders

Tryck folder nära Umeå

Är du ett företag eller en organisation nära Umeå som behöver hjälp med reklam i form av folders? I sådana fall är vi på ST Reklam & Tryck rätt för dig! Vi arbetar nämligen med att trycka stiliga folders, vilket är en mindre variant av en broschyr. Folders är dessutom lätta att paketera och dela ut. De passar väldigt bra vid marknadsföring av olika evenemang, extrapriser eller program. Det nätta formatet för att kunden kan enkelt stoppa foldern i fickan och ta med sig hem. Välkommen till oss!

Våra folders nära Umeå

Vi på ST Reklam & Trycks erbjuder en rad olika produkter, däribland våra folders. En folder passar bra till dig som inte har så mycket information eller många bilder men som ändå önskar att ha en snygg trycksak att dela ut. Den här produkten är alltså mer till för att visa upp ditt företag eller organisation hellre än att informera om din produkt eller tjänst. En folder är mindre än en broschyr och består endast av fyra sidor. Formatet på foldern varierar från A6 upp till stående A4. Fortsättningsvis så kan din folder även falsas på olika sätt för att få en annan slutprodukt än den traditionella ”4-sids foldern”. Ett exempel är tvåfals som ger foldern två sidor att öppna istället för en.

Folders nära Umeå redan idag!

Vi är alltså ett företag som arbetar hårt för att erbjuda våra kunder produkterna som främjar deras marknadsföring och reklam. En av de produkterna är våra folders. Det kan förekomma i lite olika storlekar och utseende. Du som kund kan ge dina önskemål om hur de ska se ut och så löser vi resten. Det kan även vara så att du som kund har svårt att välja, då kan vi fatta de större besluten. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet inom branschen. Hos oss är en av de viktigaste aspekterna i vår organisation, våra medarbetare. Det är nämligen så att våra medarbetare är professionella samt strävar efter samma mål, vilket är att erbjuda våra kunder den bästa kundservicen möjligt. Vi arbetar även med att utveckla företaget med den kunskap vi har inom branschen för alltid vara aktuella och hjälpsamma för våra kunder. Du som kund kan alltså vända dig till oss för att få en komplett lösning när det gäller allt marknadsföringsmaterial som ett företag kan tänkas behöva. Vi erbjuder alltså mer än folder. Bland annat, grafisk formgivning, dekaler och skyltar, trycksaker, och profilering. Du kan ta kontakt med oss idag så finner vi en skräddarsydd lösning som passar dig!